voćepovrćemesožitaricemlekojajainputi

BILTEN 2017

Bilten – voće i povrće – 32/2017

(15. 08. 2017.)

Smanjena ponuda kajsije, kupine i maline; Prikaz cena voća i povrća na zelenim pijacama u Srbiji; Cene voća i povrća na pijacama u Crnoj Gori; Najčešće cene voća i povrća na tržištu u Hrvatskoj.

Bilten – živa stoka, žitarice i stočna hrana –32/2017

(15. 08. 2017.)

Slaba ponuda goveda na stočnim pijacama usled visokih dnevnih temperaturaa; Slaba ponuda prasadi na stočnoj pijaci u Obrenovcu; Jagnjad skuplja u Smederevu i Kraljevu; Cene jaja, pilećeg mesa i mlečnih proizvoda u Srbiji; Ponuda, potražnja i cene žitarica i stočnog hraniva u Srbiji; Agroinfo vesti; Promet robe na produktnoj berzi u Novom Sadu.

Bilten – voće i povrće – 31/2017

(8. 08. 2017.)

Slabija ponuda kajsije, a bolja šljive i grožđa na pijacama u Srbiji; Prikaz cena voća i povrća na zelenim pijacama u Srbiji; Cene voća i povrća na pijacama u Crnoj Gori; Najčešće cene voća i povrća na tržištu u Hrvatskoj.

Bilten – živa stoka, žitarice i stočna hrana –31/2017

(8. 08. 2017.)

Telad jeftinija na području Požarevca, a tovna junad na području Novog Sada; Pad cene prasadi u Kragujevcu i Požarevcu a krmača za klanje u Čačku; Šilježad skuplja u Požarevcu, a ovce u Novom Sadu; Cene jaja, pilećeg mesa i mlečnih proizvoda u Srbiji; Ponuda, potražnja i cene žitarica i stočnog hraniva u Srbiji; Agroinfo vest; Promet robe na produktnoj berzi u Novom Sadu.

Bilten – voće i povrće – 30/2017

(1. 08. 2017.)

Nedeljni i mesečni pregled ponude i tražnje voća i povrća na pijacama u Srbiji; Cene voća i povrća na kvantaškim i zelenim pijacama; Pregled cena voća i povrća na pijacama u Crnoj Gori; Dominantne cene voća i povrća u julu na kvantaškim i zelenim pijacama u Srbiji.

Bilten – živa stoka, žitarice i stočna hrana – 30/2017

(1. 08. 2017.)

Tržište goveda, svinja, ovaca i koza na nedeljnom i mesečnom nivou; Pregled cena žive stoke na pijacama u Srbiji; Dominantne cene žive stoke u julu; Prikaz nedeljnih otkupnih cena žive stoke u klanicama; Cene žive stoke u Crnoj Gori; Stanje na tržištu žitarica i stočne hrane; Agroinfo vest; Dominantne cene žitarica i stočne hrane za protekli mesec; Promet robe na produktnoj berzi u Novom Sadu; Svetsko tržište žitarica.

Bilten – voće i povrće – 29/2017

(25. 07. 2017.)

Nastavljen pad cene lubenice, dinje, paprike, paradajza i patlidžana; Prikaz cena voća i povrća na zelenim pijacama u Srbiji; Cene voća i povrća na pijacama u Crnoj Gori; Najčešće cene voća i povrća na tržištu u Hrvatskoj.

Bilten – živa stoka, žitarice i stočna hrana –29/2017

(25. 07. 2017.)

Telad jeftinija u klanicama braničevskog regiona, a tovni bikovi na podučju podunavlja; Pad cene prasadi i tovnih svinja; Jagnjad jeftinija u odnosu na prethodni period; Cene jaja, pilećeg mesa i mlečnih proizvoda u Srbiji; Ponuda, potražnja i cene žitarica i stočnog hraniva u Srbiji; Agroinfo vest; Promet robe na produktnoj berzi u Novom Sadu.

Bilten – voće i povrće – 28/2017

(18. 07. 2017.)

Nastavljen trend dobre ponude breskve, nektarine, kajsije, lubenice i dinje; Prikaz cena voća i povrća na zelenim pijacama u Srbiji; Cene voća i povrća na pijacama u Crnoj Gori; Najčešće cene voća i povrća na tržištu u Hrvatskoj.

Bilten – živa stoka, žitarice i stočna hrana –28/2017

(18. 07. 2017.)

Rast cene teladi SM rase trelesne mase do 160 kilograma u Kraljevu i Vranju; Rast cene prasadi u odnosu na prethodni period na području Kraljeva, Jagnjad jeftinija u Kragujevcu, Loznici i Smederevu, a jarad u Nišu; Cene jaja, pilećeg mesa i mlečnih proizvoda u Srbiji; Ponuda, potražnja i cene žitarica i stočnog hraniva u Srbiji; Agroinfo vesti; Promet robe na produktnoj berzi u Novom Sadu.