TAIEX radionica o metodologiji prikupljanja cena i izveštavanju

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede u saradnji sa TAIEX odeljenjem Evorpske komisije organizovalo je , 18. aprila 2011. godine u 9 časova, u prostorijama hotela „Šumadija" u Beogradu, (Šumadijski trg br.8), Radionicu o metodologiji prikupljanja cena i izveštanju (Methodology of prices data collection and reporting ).

Odrzana radionica o cenama poljoprivrednih inputa u okviru STIPS-a

U periodu od 9. - 10. februara, 2010. godine u hotelu "Merkur Spa", u Vrnjackoj Banji održana je radionica na temu: " Cene poljoprivrednih inputa u okviru STIPS-a za 2010. godinu " u organizaciji Ministarstva poljoprivrede SAD (USDA). Ova radionica je deo tehnicke pomoci USDA Srbiji u oblasti marketinškog informacionog sistema u poljoprivredi.

Radionica o cenama poljoprivrednih inputa u okviru STIPS-a

U periodu od 29-30.aprila 2009.godine je u hotelu "Relax" u Kovacici u organizaciji Ministarstva poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i USDA (Ministarstva poljoprivrede SAD-a) održana radionica pod nazivom "Cene poljoprivrednih inputa u okviru STIPS-a".Radionici su prisustvovali reporteri STIPS-a, predstavnici Ministarstva Srbije i SAD-a, predstavnici Marketing Informacionog Sistema Makedonije i predstavnici radionice "KRUG&qu